طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه فرنگی از پخت این غذاها لذت ببرید
برای تهیه غذا با آب گوجه فرنگی می توانید آب گوجه فرنگی را به انواع خورش ها و سوپ ها یا سالادهای زمستانی اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید. برای تهیه غذا با گوجه فرنگی و قارچ، می توانید سس پاستا را از ترکیب گوجه فرنگی و قارچ درست کنید، یا قارچ های داغی که در استانبول داده می شود را زیاد کنید و یا قارچ های خلال شده را به املت اضافه کنید.
برای تهیه غذا با گوجه فرنگی می توانید گوجه فرنگی یا تربچه سبز را در ترشی و نمک قرار دهید یا مستقیماً در ترکیب انواع غذاها استفاده کنید.
شما در تهیه انواع غذاها با گوجه خشک کاملا آزاد هستید، می توانید از گوجه فرنگی خشک خرد شده در انواع سوپ، غذاهای برنجی و خورش ها و یا برای تزیین سالاد استفاده کنید.همچنین می توانید از پودر گوجه فرنگی خشک به عنوان طعم دهنده در انواع سس ها و غذاها استفاده کنید
سوپ گوجه
مواد تشکیل دهنده سوپ گوجه فرنگی
برای 4 نفر
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان پخت 30 دقیقه
گوجه های خرد شده
یک پیاز
2 رقمی
سیر
5 قرص
روغن زیتون
5 قاشق غذاخوری
نان تست خرد شده
4 رقمی
آب مرغ
2 لیوان
ریحان یا پونه کوهی
1 قاشق چایخوری
غذا با گوجه فرنگی – طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
سیر خرد شده را اضافه کنید و حرارت دهید.
گوجه ها را به مدت 1 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید و سپس در آب سرد بریزید و پوست بگیرید و خرد کنید و به تابه اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه داغ شود.
آب مرغ، ریحان یا پونه کوهی، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا سوپ بجوشد.
در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و بگذارید 25 دقیقه بجوشد.
نان تست را مکعبی برش دهید و چند قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه بریزید و نان را از دو طرف روی حرارت ملایم حرارت دهید تا ترد و طلایی شود.
نان تست را به قابلمه اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید
حرارت را خاموش کنید و بعد از 10 دقیقه سوپ گوجه فرنگی را سرو کنید و با ریحان و پنیر پارمزان تزئین کنید.
اگر میخواهید نانها ترد شوند، بعد از سرو برای تزئین سوپ از آنها استفاده کنید.
املت گوجه فرنگی
مواد لازم برای تهیه املت گوجه فرنگی
زمان آماده سازی 5 دقیقه
تخم مرغ
2 رقمی
گوجه فرنگی کوچک
1 رقمی
پیاز خرد شده
1/4 فنجان
روغن برای سرخ کردن
به میزان لازم
نمک و فلفل
به میزان لازم
غذا با گوجه فرنگی – طرز تهیه املت گوجه فرنگی
طرز تهیه املت گوجه فرنگی
پیاز و گوجه فرنگی را به قطعات کوچک خرد کنید.
پیاز را با کمی روغن روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا طلایی شود.
گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید تا آب گوجه ها گرفته شود.
اگر می خواهید گوجه ها کاملا له شوند، می توانید آنها را در ظرف بریزید و حرارت را کم کنید تا مدت زمان بیشتری بپزد.
گوجه فرنگی را هر از گاهی هم بزنید و با پشت قاشق له کنید.
دمی با گوجه فرنگی خشک
برای 4 نفر
برنج
2 فنجان
گوجه فرنگی خشک
پنجاه گرم
یک پیاز
یک رقمی
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و روغن
به میزان لازم
طرز تهیه دمی با گوجه فرنگی خشک
برای تهیه غذا با گوجه فرنگی خشک، برنج را به مدت ۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید.
پیاز را خرد کرده و در روغن داغ کرده و زردچوبه را اضافه کنید.
گوجه فرنگی خشک خرد شده را به همراه رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید و حرارت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
برنج را داخل قابلمه بریزید و به اندازه 1 انگشت بالای برنج آب اضافه کنید و به ذائقه خود نمک بزنید.
روی حرارت متوسط، برنج را بجوشانید و آبکش کنید.
سس گوجه و پیاز را زیاد کنید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و زیر شعله پخت بگذارید و نیم ساعت تا 45 دقیقه استراحت دهید.
در صورت تمایل می توانید دنبه گوجه فرنگی را با مرغ یا گوشت یا سالاد سرو کنید.
در صورت تمایل می توانید لوبیا سبز یا سیب زمینی خرد شده را دوباره گرم کرده و در آخرین مرحله قبل از پختن برنج، گوشت چرخ کرده را دوباره گرم کنید یا به مواد اضافه کنید.
غذا با گوجه فرنگی
مواد غذایی مورد نیاز: گوجه فرنگی و برنج.
گوجه فرنگی متوسط سبز
5 رقمی
گوجه قرمز توسط
1 رقمی
فلفل دلمه ای متوسط
کره
برنج
1 قاشق
اب
حدود 1 فنجان
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
طرز تهیه غذای گوجه فرنگی و برنج
برای تهیه این غذا، گوجه فرنگی، گوجه فرنگی و سیر را بشویید و به 4 تا 6 قسمت تقسیم کنید.
۱ قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ بریزید و بگذارید ذوب شود.
پیاز ریز خرد شده و فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید و 2 دقیقه حرارت دهید.
قاچ های گوجه فرنگی را روی مواد داخل قابلمه بچینید و برنج را بشویید و روی آن ها بریزید سپس نمک و فلفل و ۱ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید بپزد و نرم شود.
مواد لازم برای خوراک گوجه فرنگی و سیب زمینی
گوجه فرنگیها
4 رقمی
سیب زمینی متوسط
2 رقمی
پیاز متوسط
1 رقمی
روغن
به میزان لازم