روش تهیه چند نوع سالاد چیکن

طرز تهیه انواع سالاد چیکن

سالاد مرغ اگرچه سالاد نامیده می شود، اما یک وعده غذایی کامل است که با ترکیبی از پروتئین گوشت و سبزیجات مختلف تهیه می شود. می توانید کالری سس استفاده شده در سالاد مرغ را کاهش دهید، یک رژیم غذایی کامل و سالم داشته باشید که شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد و از پرخوری جلوگیری می کند. سالاد مرغ بسیار خوشمزه است و اغلب با سینه مرغ کبابی یا مرغ شکم پر درست می شود و جایگزین خوب، آسان و کم کالری برای سالاد سزار است.

1 14 روش تهیه چند نوع سالاد چیکن

مواد لازم سالاد مرغ کبابی

1 سکه آویشن، نصف سینه مرغ، 1/3 قاشق غذاخوری نمک، 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 4 برگ کاهو، 1 قاشق غذاخوری پیاز، 1 قاشق غذاخوری آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری جعفری، 1 قاشق غذاخوری گوجه گیلاسی از 5 نوع، نصف قاشق چایخوری پاپریکا

مواد سس کنجد

نصف قاشق چایخوری نمک، یک چهارم قاشق چایخوری آویشن، یک قاشق غذاخوری آب، یک قاشق غذاخوری آرد، یک قاشق چایخوری فلفل.

طرز تهیه سالاد مرغ کبابی

برای تهیه سالاد مرغ کبابی با سس مخصوص، سینه مرغ را با نمک، پاپریکا، آویشن و لیمو، سس کچاپ و روغن زیتون مزه دار کنید.کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. سینه مرغ را در سینی فر قرار دهید و با دمای 170 درجه سانتیگراد حدود 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و می توانید مرغ را به صورت گریل یا با گریل بپزید. کاهو را بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود و آن را 2 انگشت برش دهید و ته کاسه را با کاهو پر کنید. گوجه گیلاسی ها را خرد کرده و روی کاهوهای اطراف کاسه قرار دهید. خیار را بشویید و از وسط نصف کنید و گرد کنید و روی کاهو قرار دهید. پیاز را خرد کرده و در وسط کاسه قرار دهید. جعفری را خرد کنید. سینه مرغ را به صورت مورب برش دهید و روی سالاد بگذارید و جعفری بپاشید. برای تهیه سس سالاد مرغ، همه مواد سس را با هم مخلوط کنید و سپس کاهو و مرغ کبابی را روی آن ریخته و سرو کنید.

بیشتر بخوانید: روش های پخت سوپ بادمجان ملیر

1 15 روش تهیه چند نوع سالاد چیکن

سالاد مرغ و قارچ

25 گرم کره، کاهو به میزان لازم، سینه مرغ بدون استخوان یک نوع، فلفل، گوجه فرنگی و خیار به میزان لازم، قارچ 7 تا 8 نوع

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پنیر کوتاژ

طرز تهیه سالاد قارچ و مرغ

مرغ را با چند حلقه پیاز، آبلیمو، نمک و زعفران دم کرده مزه دار کنید و بگذارید 4 تا 5 ساعت در یخچال بماند سپس به قطعات مستطیلی برش دهید و در روغن یا روی گریل سرخ کنید.مرغ کبابی معمولا زیباتر و با شکوه تر است. قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید و در ماهیتابه‌ای روی حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن از بین برود. پس از خنک شدن مرغ و قارچ، کاهو را به قطعات بزرگ برش دهید. گوجه فرنگی و خیار را خرد کنید. فلفل دلمه ای را به صورت مربع یا ورقه برش دهید. هویج را رنده کنید. همه مواد را با هم ترکیب کرده و سرو کنید. برای تهیه سس سالاد مرغ می توانید از دو ترکیب استفاده کنید. سرکه بالزامیک، روغن زیتون، نمک، فلفل، آویشن، مایونز، ماست، روغن زیتون، آبلیمو، پوست لیمو رنده شده، نمک، فلفل، ادویه جات

بیشتر بخوانید:  دستور تهیه سوفله پنیر فرانسوی خوشمزه

1 16 روش تهیه چند نوع سالاد چیکن

سالاد مرغ ترکی

مواد لازم برای سالاد مرغ ترکی

1.2 فنجان نخود پخته، 250 گرم سس مایونز، دو نوع پیاز، 600 گرم سینه مرغ، سه قاشق غذاخوری سرکه، دو قاشق غذاخوری شکر، یک پیمانه ذرت، 1.2 فنجان خیار شور ناگینی، 1 پیمانه هویج پخته شده خرد شده، شوید خرد شده تازه به میزان لازم، نمک و فلفل به میزان لازم

بیشتر بخوانید: طرز تهیه هلو رانی

مرغ را با نمک و فلفل و کمی آب و پیاز بپزید و بعد از خنک شدن آن را مکعبی کنید و سبزیجات را با مرغ مخلوط کنید.نمک، فلفل، سس مایونز، سرکه و شکر را با هم مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید و به مدت سی دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود و سپس مصرف کنید.

بیشتر بخوانید:  5 روش تهیه ساندویچ تخم مرغ

1 17 روش تهیه چند نوع سالاد چیکن

سالاد مرغ مکزیکی

اقلام مورد نیاز برای هشت نفر

2 نوع آووکادو، 8 نوع نان ترتیلا، نصف قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری آبلیمو، یک لیوان لوبیا پخته شده له شده، یک لیوان پنیر گودا رنده شده، دو لیوان کاهو خرد شده، یک لیوان سس گوجه فرنگی پرورشی ، چهار تکه فیله مرغ

طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف ورقه پخت را با یک لایه فویل آلومینیومی و سپس یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید. تورتیلاها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 8 دقیقه بپزید تا ترد شوند. آووکادو را خرد کرده و با نمک و آب لیمو مزه دار کنید. تورتیلاها را با پوره لوبیا بمالید و روی آن آووکادو بزنید. فیله ها را برش داده و روی نان قرار دهید. پنیر گودا رنده شده را روی مواد بمالید و به مدت 7-10 دقیقه در فر بگذارید. بعد از پخت، کاهوی خلال شده را روی نان بگذارید و سس را روی آن بگذارید و بخورید.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع کیک بدون بیکینگ پودر

کیک بدون بکینگ پودر کیک بدون بکینگ پودر اگر بکینگ پودر اکسپوز ندارید، نگران نباشید، …