کیک بدون بکینگ پودر
معمولا برای باد کردن کیک از مخمر شیمیایی استفاده می شود اما اگر مایه در دسترس ندارید می توانید به راحتی کیک بدون مایه و میکسر یا کیک بدون مایه و شیر درست کنید که در ادامه مطلب توضیح داده شده است.آموزش می دهیم شما انواع روش ها و انواع جایگزین ها را دارید.
کیک اسفنجی بدون مایه و وانیل و فر
مواد لازم برای کیک اسفنجی بدون مایه و وانیل و فر
برای 5 نفر
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت 45 دقیقه
3 رقمی
قند
3/4 فنجان
ارد
1 لیوان
رنگ صورتی
3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک اسفنجی بدون مایه و وانیل و فر
طرز تهیه کیک اسفنجی بدون مایه و وانیل و فر
کف یک قابلمه 17 سانتی را با روغن چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تا مایع کیک آماده شود.
تخم مرغ و شکر را 5 دقیقه با همزن سریع بزنید و گلاب را زیاد کنید و مخلوط کنید.
آرد الک شده را کم کم به مایع اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. مواظب باشید که یکباره آرد را زیاد کنید پف تخم مرغ از بین می رود.
سریع مایع کیک را داخل قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید و بگذارید 40 دقیقه با حرارت ملایم مانند برنج بپزد.
در نیم ساعت اول در قابلمه را باز نکنید تا پفک نخوابد.
کیک شما بدون بکینگ پودر و در فر خانگی تهیه می شود.
کیک بدون مخمر با شیر
مواد لازم برای کیک اسفنجی بدون مایه با شیر
ارد
236 گرم (2 لیوان دسته دار)
قند
236 گرم (1 و 1/4 فنجان با دسته)
تخم مرغ
3 رقمی
روغن جامد مایع یا ذوب شده
3-4 قاشق غذاخوری
شیر نر
سرکه یا آب لیمو
یک قاشق مربا خوری
نمک
یک قاشق چایخوری سرخالو
وانیل
1/2 قاشق چایخوری (اگر وانیل ندارید از جایگزین های وانیل استفاده کنید.)
پودر هل
نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
طرز تهیه کیک اسفنجی بدون مخمر با شیر
طرز تهیه کیک اسفنجی بدون مخمر با شیر
مواد را به مدت 2 ساعت بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.
آرد را 3 بار الک کرده و نمک به آن اضافه کنید.
قالب را چرب و آردپاشی کنید.
سفیده و سرکه را با سرعت زیاد زده و بعد از 1 دقیقه یک چهارم شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا همزن بالای سفیده تخم مرغ قرار گیرد. حرکت همزن در انتهای کار باید در یک جهت باشد.
باقیمانده شکر و پودر هل را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
شیر و روغن را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
آرد را در 4-5 مرحله به زرده ها اضافه کرده و با همزن از یک طرف به آرامی و با حرکات دایره ای مواد را اضافه کنید.
سفیده تخم مرغ را ۲ تا ۳ مرحله زیاد کنید و با همزن به صورت دایره ای اضافه کنید تا پف آن نیفتد.
برای اینکه کیک شما خوب پف کند، نیازی نیست بافت نهایی کاملا صاف باشد و بهتر است اجازه دهید رنگ خمیرتان کدر و مطبوع بماند و سفیده ها در ترکیب اصلی قابل مشاهده باشند.
مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 50 ثانیه تا 1 ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 185 درجه سانتیگراد قرار دهید.
در 40 دقیقه اول پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پفک از هم نپاشد.
بعد از پخت کیک را از فر خارج نکنید و حرارت را خاموش کنید و بگذارید کیک به مدت 5 دقیقه در فر با در باز بماند تا کیک کم کم خنک شود و شوک حرارتی وارد کیک نشود. شیرینی پفکی خوابش نمی برد
بعد از اینکه کیک را از فر و قالب خارج کردید، کیک را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
اگر می خواهید براونی بدون بکینگ پودر درست کنید، می توانید 3 قاشق غذاخوری آرد را جایگزین کاکائو کنید و سپس الک کنید.
کیک اسفنجی بدون مایه وانیلی با کرک زیاد
تخم مرغ (زرده و سفیده جدا)
3 رقمی
آرد برای کیک
90 گرم
روغن مایع
30 گرم
شیر نر
30 گرم
پوست آهک را رنده کنید
1 کنترل کیفیت
پودر چای ماسالا یا پودر هل
اختیاری
نمک
خیلی کوچک