نان ذرت شیرین خانگی
نان ذرت شیرین خانگی یا نان ذرت شیرین از غلات کامل گندم تهیه می شود و از سبوس گندم استفاده نمی شود، یک میان وعده مغذی با مواد معدنی و فیبر لازم برای سلامت بدن است.
طرز تهیه گندم شیرین خانگی بسیار آسان است اما برای تهیه گندم شیرین پفکی در خانه باید به نکاتی که در ادامه مطلب گفته شد توجه کنید.
در این مقاله می خواهیم طرز تهیه شیرین گندمک را در خانه به شما آموزش دهیم.
ذرت شیرین در خانه
مواد لازم برای تهیه نان ذرت شیرین در خانه
گندم
قند
روغن مخصوص سرخ کردن
کافی
طرز تهیه نان ذرت شیرین خانگی
طرز تهیه نان ذرت شیرین در خانه
برای تهیه شیرینی پفکی بهتر است از گندم تازه استفاده کنید.
اگر وقت کافی دارید گندم را به مدت 2 روز در آب سرد خیس کنید و هر 8 ساعت آب آن را عوض کنید سپس آبکش کنید.
سپس آبکش کرده و با آب سرد بشویید تا نشاسته از گندم خارج شود.
گندم را در سبد پهن کنید تا آب اضافی آن خارج شود، سپس آن را روی یک پارچه نخی تمیز بریزید تا کاملا خشک شود. از خشک کردن گندم روی اجاق یا داخل فرد خودداری کنید زیرا از پف کردن گندم در هنگام سرخ کردن جلوگیری می کند.
اگر گندم ها را در آفتاب خشک کنید بهتر پف می کنند.
ماهیتابه بزرگی را روی آتش بگذارید و روغن بریزید تا داغ شود، سپس گندم را کم کم زیاد کنید و تفت دهید تا پف کند. روغن باید به اندازه ای باشد که گندم در آن فرو برود.
گندم را هم بزنید تا رنگ آن زیاد تیره نشود و به محض اینکه پف کرد با کفگیر از قابلمه خارج کرده و در صافی قرار دهید.
در این مرحله تا زمانی که گندم ها ولرم شوند می توانید شکر سفید یا شکر قهوه ای را اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا خنک شوند و روغن آن گرفته شود.
گندمک را معمولا شیرین می خورند، اما اگر هوس کردید می توانید به جای شکر از نمک برای طعم دادن استفاده کنید.
در مورد طرز تهیه پفک شیرین در منزل، اگر نکات بالا را رعایت کنید، می توانید به راحتی بهترین پفک را در خانه تهیه کنید.
خوردن گندم شیرین خانگی با شیر یک صبحانه یا میان وعده سریع و کامل است.
خواص علف گندم شیرین
خواص علف گندم شیرین
مصرف گندم به دلیل داشتن سبوس مغذی باعث می شود عمر طولانی تری داشته باشید.