طرز تهیه نان چاباتا حجیم ایتالیایی

ciabatta bread recipe 300x169 طرز تهیه نان چاباتا حجیم ایتالیایی

نان سیاباتای ایتالیایی

طرز تهیه نان سیاباتا با خمیر مایه فوق العاده

نان سیاباتا یک نان حجیم ایتالیایی است که با خمیر مایه تهیه می شود و می تواند جایگزین خوبی برای نان باگت و نان فرانسوی برای انواع ساندویچ ها باشد.

نان سیاباتا یک نان بزرگ ایتالیایی است که برای مدتی جایگزین باگت فرانسوی شد. این نان در سرتاسر دنیا طرفداران خود را دارد، علاوه بر آرد و آب، در ترکیب این نان از شیر، روغن زیتون و خمیر مایه استفاده می شود.

نان سیاباتا با انواع غذاها، سوپ ها و سالادها سرو می شود.

نان سیاباتا تنوع بی پایانی دارد و میزان گلوتن موجود در نان سیاباتا بسیار بالاست بنابراین اگر به گلوتن حساسیت دارید نمی توانید از این نان استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع کیک بدون بیکینگ پودر

سطح نان سیاباتا ترد و داخل آن بافت نرمی دارد و می توانید به جای نان باگت از آن به عنوان پایه انواع ساندویچ استفاده کنید.

ciabatta bread recipe 1 طرز تهیه نان چاباتا حجیم ایتالیاییEJTK34 تکه های نان سیاباتا و روغن زیتون فوق بکر روی زمینه چوبی

دستور پخت نان سیاباتای ایتالیایی

نان چاباتا

مواد لازم برای نان سیاباتا

برای 8 نفر

خمیر مایه تازه یا خشک

15 گرم

ارد

900 گرم

آب گرم

500 میلی لیتر

شیر گرم

5 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

نمک

2 قاشق چایخوری

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع کیک بدون بیکینگ پودر

کیک بدون بکینگ پودر کیک بدون بکینگ پودر اگر بکینگ پودر اکسپوز ندارید، نگران نباشید، …