روش پخت میگوی سیر و عسل
میگوی سیر و عسل
برخلاف سایر گوشت ها و ماهی ها، میگو کاملاً سریع پختن می شود و زیاد آسوده پختن می شود. در حدی که دگرگونی رنگ بدهد و یا با شعله ی زیاد مقداری طلایی روشن شود کافی میباشد. هرگز آن را زیاد پختن ندهید سفت می شود.
طرز تهیه میگوی سیر و عسل:
مواد لازم برای تهیه ی میگوی عسلی :
عسل
3 قاشق غذاخوری
سس سویا کم سدیم
1 3 قاشق غذاخوری
قطعه های فلفل خرد شده (داوطلبانه)
یک چهارم قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
سیر خرد شده
2-3 حبه (حدود 1 قاشق غذاخوری)
میگو پوست کنده و پاکیزه شده
حدود 300 گرم
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم