طرز تهیه خلال پوست پرتقال

 %name طرز تهیه خلال پوست پرتقال

طرز تهیه خلال پوست پرتقال خشک

آموزش تهیه خلال پوست پرتقال

خلال پوست پرتقال را به دو صورت خشک و تازه استفاده می کنند. از این خلال ها در تهیه ی مربا، بعضی پلوها، بعضی خورشت ها استفاده می شوند. از پودر آن ها برای تهیه ی کیک استفاده می شود.

خلال پوست پرتقال خشک:

برای درست کردن خلال پوست پرتقال، پرتقال را بشویید و لایه رویی پرتقال را که نارنجی رنگ هست و منبع اصلی عصاره پرتقال هست.

با چاقوی تیز ببرید و بعد به کمک قیچی خلال کنید و کنار بخاری یا شوفاژ قرار بدهید تا خشک شود. هرگز اقبال سفیدی پوست پرتقال را در خلال ها داخل نکنید، زیرا تلخ می شود. البته چون عصاره، عقب‌نشینی هست و با خشک شدن قسمتی از این عطر از بین می رود، بهتر هست برای کیک ها، نان ها و شیرینی ها، رنده پوست پرتقال یا لیموترش را تازه تازه مصرف کنید تا عطر آن بیشتر باشد (البته به جز مواردی که در دستور ذکر شده باشد که از پودر خشک آن استفاده کنید) که در این صورت هم قطعا باید تنها اقبال روی پوست را رنده کنید و اصلا نباید از اقبال سفیدی پوست داخل شیرینی رنده شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سس مارینارا

خلال خشک را می توانید به مدت طولانی نگهداری کنید و مواقعی که پرتقال تازه در معرض ندارید، از پودر آن برای کیک ها و … استفاده کنید

برای استفاده خلال روی برنج، داخل بعضی از خورشت ها قطعا باید تلخی خلال را بگیرید. برای این کار، دو تا سه بار و هر بار به مدت 5 لحظه خلال را بجوشانید و بعد بلافاصله در آب سرد بریزید و آبکش کنید و در نهایت مورد استفاده قرار بدهید.

طرز تهیه خلال پوست پرتقال:

%name طرز تهیه خلال پوست پرتقال

درست کردن خلال پوست پرتقال

مواد لازم برای تهیه خلال پوست پرتقال :

پوست پرتقال

4 رقم

 شکر

2 قاشق غذاخوری

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

 

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه ساده

طرز تهیه انواع غذا با گوجه Farengui طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه فرنگی …