طرز تهیه خلال پوست پرتقال خشک
آموزش تهیه خلال پوست پرتقال
خلال پوست پرتقال را به دو صورت خشک و تازه استفاده می کنند. از این خلال ها در تهیه ی مربا، بعضی پلوها، بعضی خورشت ها استفاده می شوند. از پودر آن ها برای تهیه ی کیک استفاده می شود.
خلال پوست پرتقال خشک:
برای درست کردن خلال پوست پرتقال، پرتقال را بشویید و لایه رویی پرتقال را که نارنجی رنگ هست و منبع اصلی عصاره پرتقال هست.
با چاقوی تیز ببرید و بعد به کمک قیچی خلال کنید و کنار بخاری یا شوفاژ قرار بدهید تا خشک شود. هرگز اقبال سفیدی پوست پرتقال را در خلال ها داخل نکنید، زیرا تلخ می شود. البته چون عصاره، عقبنشینی هست و با خشک شدن قسمتی از این عطر از بین می رود، بهتر هست برای کیک ها، نان ها و شیرینی ها، رنده پوست پرتقال یا لیموترش را تازه تازه مصرف کنید تا عطر آن بیشتر باشد (البته به جز مواردی که در دستور ذکر شده باشد که از پودر خشک آن استفاده کنید) که در این صورت هم قطعا باید تنها اقبال روی پوست را رنده کنید و اصلا نباید از اقبال سفیدی پوست داخل شیرینی رنده شود.
خلال خشک را می توانید به مدت طولانی نگهداری کنید و مواقعی که پرتقال تازه در معرض ندارید، از پودر آن برای کیک ها و … استفاده کنید
برای استفاده خلال روی برنج، داخل بعضی از خورشت ها قطعا باید تلخی خلال را بگیرید. برای این کار، دو تا سه بار و هر بار به مدت 5 لحظه خلال را بجوشانید و بعد بلافاصله در آب سرد بریزید و آبکش کنید و در نهایت مورد استفاده قرار بدهید.
طرز تهیه خلال پوست پرتقال:
درست کردن خلال پوست پرتقال
مواد لازم برای تهیه خلال پوست پرتقال :
پوست پرتقال
4 رقم
شکر
2 قاشق غذاخوری