طرز تهیه نان سیاباتا با خمیر مایه فوق العاده
نان سیاباتا یک نان بزرگ ایتالیایی است که برای مدتی جایگزین باگت فرانسوی شد. این نان در سرتاسر دنیا طرفداران خود را دارد، علاوه بر آرد و آب، در ترکیب این نان از شیر، روغن زیتون و خمیر مایه استفاده می شود.
نان سیاباتا با انواع غذاها، سوپ ها و سالادها سرو می شود.
نان سیاباتا تنوع بی پایانی دارد و میزان گلوتن موجود در نان سیاباتا بسیار بالاست بنابراین اگر به گلوتن حساسیت دارید نمی توانید از این نان استفاده کنید.
سطح نان سیاباتا ترد و داخل آن بافت نرمی دارد و می توانید به جای نان باگت از آن به عنوان پایه انواع ساندویچ استفاده کنید.
EJTK34 تکه های نان سیاباتا و روغن زیتون فوق بکر روی زمینه چوبی
نان چاباتا
مواد لازم برای نان سیاباتا
برای 8 نفر
خمیر مایه تازه یا خشک
ارد
900 گرم
آب گرم
500 میلی لیتر
شیر گرم
5 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
نمک