طرز تهیه چند مدل شیرینی فانتزی خانگی و خوشمزه
در این مقاله شما را با طرز تهیه انواع شیرینی فانتزی که دستور تهیه بینهایت آسان ای دارند آشنا می کنیم . این شیرینی های فانتزی طعمی جدید و خوشمزه و ظاهری زیبا و فانتزی دارند که میتوانید مهمانانتان را با آن ها غافلگیر کنید و میز پذیرایی زیباتری بچینید.
کوکی مارمالادی
مواد لازم کوکی مارمالادی
کره
پودر قند
۱۳۰ گرم
آرد
۲۳۵ گرم
تخم مرغ
۱ رقم
پودر بادام
۱۰۰ گرم
وانیل
یک هشتم قاشق چای خوری
نمک
کمی
رنگ خوراکی قرمز
به میزان لازم
به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی فانتزی – کوکی مارمالادی
طرز تهیه کوکی مارمالادی
پایان مواد را کناری بگذارید تا به دمای محیط برسند.
کره را با همزن بزنید تا یکدست شود.
پودر قند را حین هم زدن کم کم افزایش کنید و حدود 5 لحظه هم بزنید تا کرمی و حجیم شود
تخم مرغ ها و سپس وانیل را حین هم زدن افزایش کنید تا بکدست شود.
نمک ، پودر بادام و نیمی از آرد را سوا گانه الک کنید و سپس کم کم به مخلوط کره افزایش نمایید و با لیسک به آرامی مواد را به خورد هم بدهید تا یکدست شود.
آرد را تا جایی افزایش کنید که خمیر نرم و لطیفی داشته باشید که به دست نچسبد.
خمیر را در پلاستیک پیچیده و نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند.
سطح میز کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر نیم سانتی متر با وردنه پهن کنید و با کاتری که وسطش گودتر باشد ، قالب بزنید.
کوکی ها را قالب بزنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده میباشد بچینید و به مدت 8 – 12 لحظه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده میباشد قرار دهید تا بپزد و کف کوکی ها کمی طلایی شود.
بعد از این که کوکی ها سرد شدن وسط آن ها را با مارمالاد توت فرنگی یا بریلو پر کنید و رویش کمی پودر پسته بپاشید.
مواد لازم پاستیل هندوانه ای شب یلدا
مواد لازم لایه قرمز رنگ استیل
ژله انار پودر ژلاتین
یک بسته 2 قاشق غذاخوری
آب سرد
دو سوم لیوان
گلوکز
یک ق غ
مواد لازم لایه سفید رنگ پاستیل
ژله آلوئورا پودر ژلاتین
نصف بسته 1 ق غ
آب سرد
یک سوم لیوان
ماست یا شیر
دو ق غ
مواد لازم لایه سبز رنگ پاستیل
ژله کیوی پودر ژلاتین
نصف یک بسته 1 ق غ
آب سرد
یک سوم لیوان
گلوکز
تخم خرفه برای دانه های سیاه هندوانه
طرز تهیه شیرینی فانتزی – پاستیل هندوانه ای شب یلدا
طرز تهیه پاستیل هندوانه ای شب یلدا
از گلوکز برای کشدار شدن بافت پاستیل ها استفاده می کنیم و در صورت متمایلشدن میتوانید از دستور تهیه حذفش کنید ولی پاستیل شما بعد از سرد شدن دیگر حالت کشدار نخواهد داشت
قالب های سیلیکونی کوچک را با طرح های دلخواه اماده کنید.
ژله قرمز و پودر ژلاتین و آب سرد را مخلوط نموده روی بخار کتری بگذارید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود و مایع شفافی داشته باشید. کف روی ژلاتین را بگیرید تا عاقبت نهایی کار براق تر باشد.
گلوکز را افزایش کرده هم بزنید یکدست شود و ژله را از روی حرارت برداشته کناری بگذارید تا از داغی بیوفتد.
نصف قالب ها را با ژله قرمز پر کنید و سپس در چند لحظه در فریزر قرار دهید تا نیم بند شود.
ژله سفید را به همین ترتیب آماده کنید، البته دیگر نیازی به برداشتن کف روی ژله نیست، بعد از این که ژله کمی از حرارت افتاد ، شیر یا ماست را به آن افزایش کرده مخلوط کنید و یک لایه نازک از آن روی ژله قرمز بریزید و دوباره چند لحظه در فریزر قرار دهید تا نیم بند شود.
ژله سبز را هم به همین شکل آماده کنید و کف رویش را بگیرید سپس گلوکز را افزایش کرده و کناری بگذارید تا از داغی بیوفتد و سپس روی قالب ها را پر کنید و به مدت نیم ساعت در فریزر با 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرید.
پاستیل های هندوانه ای را از قالب در آورده در کاسه دلخواه بچینید و به جای دانه هندوانه رویشان تخم خرفه بپاشید