طرز تهیه ترشی پوست پرتقال به روش های متفاوت

sayasahand

 %name طرز تهیه ترشی پوست پرتقال به روش های متفاوت

درست کردن ترشی پوست پرتقال و پیاز

روش تهیه ترشی پوست پرتقال

احتمالا عجب کنید اما با هر نوع سبزیجات و میوه جاتی می توانید ترشی تهیه کنید. با توجه به خاصیت های پوست پرتقال، قصد داریم در این مطلب شما را با چند روش تهیه ی ترشی پوست پرتقال آشنا کنیم.

جمع آوری پوست پرتقال آسوده میباشد. با دانستن اینکه آنها سرشار از ویتامین A، فولات، ویتامین B6 و کلسیم هستند، واقعاً دوست ندارم که آن ها را در سطل آشغال قرار بدهم. این پوست ها کاربردهای زیادی دارند مثلا برای خشک کردن، درست کردن مربا و درست کردن ترشی مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه شما را با چند روش تهیه ی ترشی پوست پرتقال آشنا می کنیم.

طرز تهیه ترشی سریع پوست پرتقال با پیاز :

مواد لازم ترشی پوست پرتقال با پیاز :

 پوست پرتقال نازک برش خورده 1/4 پیمانه
 پیاز قرمز نازک برش خورده  1/4 پیمانه
 سیر برش نازک خورده 3 حبه
 آب لیموترش  3 قاشق غذاخوری
 نمک برای طعم دادن  به مقدار لازم
 پودر شنبلیله  1/8 قاشق چایخوری
 دانه های خردل خرد شده 1/4 قاشق چایخوری
 آسافوتیدا  1/8 قاشق چایخوری
پودر چیلی قرمز 2 قاشق غذاخوری
پودر زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری
برگ کاری 4-5 برگ
روغن کنجد 4 قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی کلم سفید و قرمز به روش های متفاوت

 

طرزتهیه ترشی سریع پوست پرتقال و پیاز :

پیاز و پوست پرتقال را پاک بشویید و به صورت خلال های نازک خرد کنید و در یک کاسه بریزید و به آرامی مخلوط افزایش کنید. سیر را پاک کنید و به صورت نازک خرد کنید و به کاسه افزایش کنید.

در یک کاسه کوچک روغن را روی حرارت کم گرم کنید. آسافوتیدا، دانه خردل، پودر دانه شنبلیله و پودر چیلی را افزایش کنید و اجازه دهید عطر و بویی زورمند از آنها خارج شود.

از روی حرارت بردارید و برگ های کاری و پودر زردچوبه را افزایش کنید. این مخلوط داغ را روی مخلوط پیاز و پوست پرتقال بریزید.

نمک و آب لیمو را افزایش کنید و به آرامی حدود 5 لحظه خوب مخلوط کنید. ترشی سریع شما اکنون آماده سرو میباشد.

* قبل از تهیه ی ترشی پوست پرتقال را کاملا پاک بشویید. بهتر میباشد از پرتقال های ارگانیک و بدون مواد شیمیایی استفاده کنید.

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال به روش آسان :

%name طرز تهیه ترشی پوست پرتقال به روش های متفاوت

آسان ترین روش تهیه ی ترشی پوست پرتقال

مواد لازم ترشی پوست پرتقال :

 پوست پرتقال 1 کیلو
 سرکه 2 لیتر
 نمک به مقدار لازم

 

طرز درست کردن ترش پوست پرتقال آسان :

ابتدا پرتقال ها را بشویید، پوست آن ها را سوا کنید. اکنون باید تلخی پوست پرتقال را بگیرید؛ برای این کار باید پوست پرتقال ها (بدون اینکه بخت سفیدی آن را سوا کنید) را دو مرتبه در آب جوش، هر بار به مدت 5 لحظه، بجوشانید و آنها را به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد خیس کنید. در طول این 24 ساعت چند مرتبه آب آن را عوض کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای غوره

سپس آنها را روی یک پارچه پاک پهن کنید تا آب و رطوبتشان گرفته شود. اکنون پوست پرتقال ها را به شکل خلالی برش بزنید.

پوست پرتقال های خلال شده را در یک قابلمه بریزید، به آن سرکه، نمک و فلفل افزایش کنید و روی حرارت قرار بدهید تا بجوشد و سرکه و نمک و فلفل به خورد پوست پرتقال ها‌ برود.

پس از اینکه چند قل خورد حرارت را خاموش کنید و شکیبایی کنید تا کاملا خنک شوند. سپس آنها را در شیشه های پاک و کاملا خشک بریزید و در آن را استوار ببندید.

شیشه ها را در جای خشک و خنک بگذارید تا ترشی شما پس از 1 هفته برسد. پس از 1 هفته می توانید آن را به همراه غذا سرو کنید.

* با پوست نارنگی، نارنج و لیمو ترش هم به همین راه می توانید ترشی درست کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خيارشور

طرز تهیه ترشی شیرین پوست پرتقال :

%name طرز تهیه ترشی پوست پرتقال به روش های متفاوت

طرز تهیه ترشی ترش و شیرین پوست پرتقال

مواد لازم برای ترشی شیرین پوست پرتقال :

 پوست پرتقال پوست 4 رقم پرتقال
 آب پرتقال  آب 4 رقم پرتقال
آب لیموترش 2 رقم لیمو
 نمک و پاپریکا  به مقدار لازم برای طعم آن
 ادویه گرام ماسالا (داوطلبانه)  1 قاشق غذاخوری
شکر 100 گرم
آب  25 میلی لیتر

 

طرز تهیه ترشی ملس پوست پرتقال :

پرتقال ها را از وسط به صورت گرد خرد کرده و پایان آب آن را بگیرید و به وسیله ی قیچی نوارهای نازک پوست را برش دهید.

نمک، پاپریکا، پرتقال و آب لیمو را به این نوارهای برش خورده پوست پرتقال افزایش کنید و بگذارید یک شب بماند.

آب و شکر را مخلوط کرده و یک شربت قند درست کنید، پوست پرتقال را با آب مخلوط کرده و 10 لحظه دیگر بپزید، مرتباً هم بزنید، بگذارید تا خنک شود.

ترشی آماده میباشد، اجازه بدهید خنک شود و سپس بطری شیشه ای پاک و خشک را پر کنید، می توانید به مدت دو هفته در کابینت نگهداری کنید و یا به مدت دو ماه در یخچال نگهداری کنید.

 

منبع: سایا سهند

انتهای مطلب

مطلب پیشنهادی

روشهای مختلف تهیه ترشی گردو عالی

sayasahand ترشی گردو همدانی نحوه تهیه ترشی گردو در فصل بهار ترشی گردو، ترشی سنتی …