نحوه ی کار با خمیر فوندانت

sayasahand آموزش تصویری قرار دادن خمیر فوندانت روی کیک شما می توانید با استفاده از خمیر فوندانت کیک های خود را به حالت قانونی و شیکی تزیین کنید و از دیدن آنها لذت ببرید. از این خمیر بیشتر برای تزیین کیک های انیمیشنی و سه بعدی استفاده می شود. همانطور …

توضیحات بیشتر »

آشنایی با انواع ماسوره های قیف

sayasahand نمونه هایی از جدیدترین مدل ماسوره های قیف برای تزیینات زیبای کیک ماسوره های گل قیف ماسوره های شغل ای قیف کاربرد ماسوره ها مدل های گوناگون ماسوره مدل های ماسوره قیف روش تزیین کیک با قیف ماسوره های گوناگون قیف   منبع: سایا سهند انتهای مطلب

توضیحات بیشتر »

فوت و فن پخت برنج

sayasahand   طرز پخت برنج ایرانی برنج یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی میباشد که یک کدبانو لازم میباشد با نحوه پخت برنج آشنا باشد. طرز پخت برنج کته : برای پخت برنج به صورت کته یا دمپختی، ابتدا برنج را پاک کرده و بشویید و سپس آن را خیس …

توضیحات بیشتر »

همه چیز درباره ی بیکینگ پودر

sayasahand بکینگ پودر چیست بیکینگ پودر (Baking Powder) یک عامل ورآورنده شیمیایی رایج می باشد که برای پف کردن، سبک شدن و اسفنجی شدن بافت، در بسیاری از کیک ها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. بیکینگ پودر چیست ؟ پودر قنادی یا بیکینگ پودر (به انگلیسی: Baking …

توضیحات بیشتر »

راز خوشمزه شدن سوپ جو

sayasahand   نکاتی برای تهیه ی سوپ جو برای پخت سوپ ها باید بعضی نکات را رعایت کنید، که سوپ شما خوشمزه تر شود. شیوه های کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش • یکی از رازهای خوشمزه شدن سوپ ها استفاده از عصاره های مرغ و گوشت …

توضیحات بیشتر »

آموزش پاک کردن سیرابی

sayasahand پاک کردن سیراب و شیردان سیرابی یکی از مقوی ترین غذاهایی هست که از قدیم در ایران باب بوده هست. اگر سیرابی پاک شده شود بعد از پخت بینهایت خوشمزه می شود. و اگر پاک شسته نشود اصلا خوشمزه نمی شود. در ادامه یکی از بهترین و آسان ترین …

توضیحات بیشتر »

راههای تشخیص برنج ایرانی اصل

sayasahand   تشخیص برنج ایرانی اصل از روی آشکار روشهای تشخیص برنج ایرانی اصل از بدل تشخیص برنج کار آسان ای نیست زیرا بافت برنج ها تقریبا یک شکل هست. اما از لحاظ ظاهری برنج ها نباید دارای نیم دانه و شکستگی باشند. و دارای عطر و طعم خوبی هستند. …

توضیحات بیشتر »

روش های دم کردن زعفران

sayasahand روش های دم کردن زعفران نحوه ی دم کردن زعفران زعفران، گران ترین ادویه در جهان می باشد که رنگ ، طعم و بوی خارق العاده ای دارد، این ادویه در اغلب غذاهای ایرانی و نیز در برخی از غذاهای هندی استفاده می شود. برای اینکه زعفران با کیفیتی …

توضیحات بیشتر »

همه چیز درباره کرم تارتار

sayasahand   پودر کرم تارتار کرم تارتار چیست؟ کرم تارتار یا همان پتاسیم تارتارات در حالت اولیه، یک پودر کریستالی سفید رنگ، لطیف و بی بو می باشد. خیلی از از افراد گمان می کنند این به صورت کرم می باشد اما به صورت پودر به فروش می رسد. در …

توضیحات بیشتر »

روش هایی برای رفع شوری غذا

sayasahand از بین بردن شوری غذا شور شدن غذا ممکن میباشد برای آشپزهای پیشه ای هم اتفاق بیفتد و این مساله اصلا نگران کننده نیست. در این مطلب به شما چند راه حل معرفی می کنیم که می تواند شوری غذاهای تان را از بین ببرد. می دانید که شور …

توضیحات بیشتر »