انواع پنیر و چگونگی استفاده از آنها

sayasahand   دوستی با انواع پنیر پیتزا پنیر‌ها بر اساس خصوصیاتشان به چندین نوع مختلف دسته بندی می شوند. جزییات پنیرها بر اساس نوع شیر، آنزیم مورد استفاده برای ترش کردن آن، رژیم غذایی حیوانی که از شیر آن، پنیر تهیه شده، روش تهیه و میزان نم پنیر و… شناخته می …

توضیحات بیشتر »

روش تمیز کردن کله پاچه در خانه

sayasahand   طرز پاک کردن کله پاچه کله پاچه یکی از غذا‌های سنتی مرسوم در خاورمیانه میباشد که تقریبا روش پختن مشابهی دارد و از پختن سر و دست و پای گوسفند درست می شود. پاک کردن کله پاچه با تمرکزفکر و بردباری در منزل، تنها راه مطمئن بودن از …

توضیحات بیشتر »

آشنایی با روش های پخت ماهی

sayasahand   طرز پختن ماهی در ادامه شما را با چند روش پخت ماهی آشنا می کنیم. طرز تهیه ماهی سرخ شده: بیشتر مردم،‌ طعم غذاهای سرخ کرده را دوست دارند و حتی خیلی از کسانی که علاقه ای به خوردن ماهی ندارند،‌ گاهی ماهی سوخاری را در برنامه غذایی خود …

توضیحات بیشتر »

نكاتی برای پخت كباب ترش و کته کباب

sayasahand کته کبابی چیست كباب ترش هم یكی از انواع كباب هست كه پخت آن از گذشته تا به امروز در بین مردم شمال كشور رایج بوده هست كه البته در مورد اصل و نسب آن موافقت گروهی وجود ندارد. البته گروهی این غذا را یک خوراک گیلانی می‌دانند و …

توضیحات بیشتر »

فنونی برای آشپزی آسان

sayasahand اموزش اشپزی آسان نکاتی برای شناخت تخم مرغ تازه برای تشخیص تخم مرغ تازه، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته کاسه می رود، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر هست از آن استفاده نکنید. نکاتی برای پخت تخم مرغ …

توضیحات بیشتر »

لذیذترین سس ها را خودتان درست کنید

sayasahand   طرز تهیه انواع سس سس کچاپ اصولاً با سیب زمینی سرخ کرده، برگرها، و پیتزا و برخی از غذاهای موجود در فست فودها مورد استفاده قرار می گیرد و با انواع گوشت های بریانی و سرخ کرده نیز استفاده می شود. این سس معمولاً به عنوان مایه اصلی …

توضیحات بیشتر »

ترفندهایی برای آشپزی آسان

sayasahand ترفندهای آشپزی آسان اگر کمی شور و شوق و خلاقیت به هزیننه دهید در دوران آشپزی خیلی آسوده و و پاک و سریع می توانید کارهایتان را انجام بدهید. در ادامه ما چند ترفند جالب را به شما آموزش می دهیم. 1- پوست گرفتن سریع و آسان گوجه فرنگی محبوب …

توضیحات بیشتر »

روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز

sayasahand   نحوه ی نگهداری از سبزیجات اگر چه یخ زدن یا انجماد ، بهترین شیوه نگهداری سبزی ها از جمله سبزی های فصلی نظیر باقلا سبز و نخود فرنگی می باشد، ولی این روش نیز دارای معایبی می باشد؛ از جمله تحول رنگ سبز سبزی ها به رنگ قهوه …

توضیحات بیشتر »

15 نکته برای پخت لازانیای خوش طعم

sayasahand (*15*)طرز پخت لازانیا برای (*15*)دستور پخت لازانیا، می توانید از مواد میانی متفاوتی استفاده کنید برای تهیه ی اصلی ترین مواد می توانید از گوشت چرخکرده یا گوشت ریش ریش شده، یا مرغ یا سوسیس کالباس استفاده کنید حتی می توانید از انواع سبزیجات استفاده کنید. برای داشتن یک …

توضیحات بیشتر »

اندازه ها در آشپزی

sayasahand   دوستی با پیمانه های آشپزی می توانید یک کاسه را به عنوان پیمانه قرار دهید، یک پیمانه آشپزی می تواند یک استکان باشد یا یک لیوان بزرگ این بسته به اندازه درست کردن غذا و یا کیک و شیرینی خود می باشد. در بخش آشپزی سایت بیشتر اندازه گیری مواد …

توضیحات بیشتر »