طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت

 %name طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت

پخت کوکو شیرین قزوینی

روش پخت کوکوی شیرین قزوینی

کوکو شیرین از غذاهای سنتی و محلی شهر قزوین هست. این غذا به عنوان شیرینی نیست بلکه کوکو هست با طعم شیرین. افرادی که به غذاهای شیرین علاقه دارند قطعا این غذا را تهیه و میل کنند.

کوکوی شیرین قزوینی

مواد لازم برای کوکوی شیرین قزوینی برای 5 نفر :

سیب زمینی میانه 5 رقم
تخم مرغ 4 رقم
 روغن مایع  به مقدار لازم
 نمک  به مقدار لازم
 آب و گلاب 1 پیمانه
 شکر  1 پیمانه
 زعفران دم کرده به مقدار لازم

روش آماده سازی کوکو شیرین قزوینی :

برای پخت کوکو شیرین ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و زمانی که گرم هستند آن ها را ریز رنده کنید و یا چرخ کنید. تخم ها را در ظرفی سوا بشکنید و هم بزنید. 2 قاشق شکر به آن افزایش کنید و هم بزنید و تخم مرغ ها را به همراه مقدار کمی نمک و روغن به سیب زمینی ها افزایش کنید و با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع مربای کامکوات خوشمزه و مجلسی

تابه ای را روی گاز قرار بدهید و داخل آن روغن بریزید و اجازه بدهید داغ شود. مواد کوکو را داخل روغن بریزید و اجازه بدهید سرخ شود. سپس آن را برگردانید و جهت دیگر آن را سرخ کنید.

برای تهیه ی شربت کوکو شیرین، داخل قابلمه ای شکر، آب و زعفران و گلاب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا مقداری بجوشد. سپس شربت را روی کوکوها بریزید و اجازه بدهید با حرارت کم به خورد کوکوها برود. در پایان کوکو را خارج کنید و با پودر مغز پسته و گل محمدی تزیین کنید.

طرز تهیه کوکو شیرین در فر :

%name طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت

طرز پخت کوکو شیرین در فر

مواد لازم کوکو شیرین :

 سیب زمینی  1 کیلو
 تخم مرغ 8 تا 10 رقم
 بکینگ پودر  1 قاشق مرباخوری
 زعفران دمکرده غلیظ 1 قاشق غذاخوری
 روغن مایع  150 گرم
 نمک  مقدار کمی
شکر 350 تا 500 گرم
 آب 1 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
بیشتر بخوانید:  2 روش طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی

پخت کوکو شیرین در فر :

آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر در آب حل شود و 4 لحظه پس از جوش‌آمدن گلاب را افزایش کنید و بعد از یک جوش زدن از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سیب زمینی را آب پز کنید و پوست بگیرید و داغ داغ بکوبید.

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با همزن به مدت 4 الی 5 لحظه هم بزنید سپس بکینگ پودر و زعفران دم کرده را افزایش کنید. سپس سیب زمینی پوره شده را به همراه نمک و تخم مرغ های زده شده و 2/3 از روغن افزایش کنید و خوب مخلوط کنید.

کف تابه ای پیرکس و یا قالبی را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید به صورتی که قطر آن 2-4 سانتی متر شود. روی آن را صاف کنید و باقی روغن را روی آن را بریزید در فر به مدت 35-45 لحظه در دمای 180 درجه قرار بدهید.

بیشتر بخوانید:  روش تهیه شیر زنجبیل + فواید شگفت انگیز شیر زنجبیل

تمرکزفکر کنید در قالب های فلزی زودتر می پزد و سرخ می شود. اما در ظروف پیرکس روزگار پخت بیشتر می شود. تمرکزفکر کنید که پخته شوند.

بعد از پخت شربت را روی کوکو بریزید وکوکو را برش بدهید و به مدت 5 لحظه دیگر در فر بگذارید.

پس از این روزگار اجازه بدهید تا خنک شود. و روی هر برش را با خلال بادام و پسته تزیین کنید و برای براق شدن مقداری شربت روی آن بزنید.

%name طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت

روش پخت کوکوی شیرین

نکاتی برای تهیه ی کوکو شیرین :

برای پخت کوکو شیرین می توانید از قالب های مافین هم استفاده کنید.

 برای تهیه ی شربت کوکو از هل هم می توانید استفاده کنید.

 تمرکزفکر کنید به دلیل اینکه این غذا شیرین هست نمک باید خیلی کم باشد تا بدمزه نشود.

 

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه ساده

طرز تهیه انواع غذا با گوجه Farengui طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه فرنگی …