طرز تهیه سالاد آروگولا به روش های ساده

%name طرز تهیه سالاد آروگولا به روش های ساده

روش های تهیه ی سالاد آروگولا

آموزش طرز تهیه سالاد آروگولا

آروگولا نوعی سبزی هست که شبیه به اسفناج هست. این سبزی در ایران کمیاب هست و به سختی می توانید تهیه کنید. از کاهو می توانید برای جانشین آن استفاده کنید.

آروگولا یا شابانک یک گیاه خوراکی یک‌ساله هست که بومی مناطق مدیترانه، از مراکش و پرتغال تا لبنان و ترکیه و ایران (روستای خورند از توابع شهرستان راور استان کرمان) هست.

آروگولا دقیقا مشابه اسفناج به صورت دسته ای فروخته می‌شود. دسته های آروگولا در پایان سال در سوپرمارکت ها و سبزی فروشی ها موجود هست. در بهار و پاییز بیشتر دیده می شود. آروگولای وحشی نیز در بهار و پاییز در بازار کشاورزان پیدا می شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه قهوه یخی تایلندی

برگ های سبز روشن و یکنواخت را انتخاب کنید. برگ‌های زرد و پژمرده و صدمه دیده را خریداری نکنید.  اگر خودتان در باغچه آروگولا می کارید، زمانی که هوا خنک هست آروگولا را در خورشید کامل بکارید. برگ های کوچک آروگولا را می توان سه تا چهار هفته بعد از جوانه زنی برداشت کرد. برای برداشت برگ های بزرگ بیش از یک ماه باید شکیبایی کنید. در این مطلب می توانید با خواص آروگولا آشنا شوید

در صورت معرض نداشتن به آروگولا می توانید از کاهو استفاده کنید.

 

سالاد آروگولا :

%name طرز تهیه سالاد آروگولا به روش های ساده

طرزتهیه ی سالاد آروگولا

مواد لازم برای سالاد آروگولا :

 آروگولا

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نودل سبزیجات

1 بسته

 گوجه فرنگی

 1 رقم

 مغز تخمه آفتابگردان

2-3 قاشق

هویج

 1 رقم

 پنیر پارمسان

 به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه ی سس آروگولا:

 روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک

2 قاشق غذاخوری

 آب لیمو

2 قاشق غذاخوری

نمک

به مقدار لازم

 

 

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه ساده

طرز تهیه انواع غذا با گوجه Farengui طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه فرنگی …